Kursinformasjon

Vi tilbyr grunnkurs og videregående kurs i Rock´n Roll og Argentinsk Tango.

Dette er pardanser der man danser sammen der den ene fører og den andre følger. På engelsk kalt "leader and follower". Vi har grunnkurs på helg som går over to dager, vanligvis 2 og 3 timer. Dette er for å få øvet inn det grunnleggende som danseholdning og grunnsteg. For å delta på grunnkurs trenger du ingen forkunnskaper, det kan være første gang du er på ett dansegulv.

For de som har gått grunnkurs kan vi tilby videregående kurs eller temakurs. Her går vi videre i dansen, du får lære nye turer/figurer og vi finjusterer danseholdningen. Videregående kurs går over 2 dager på helg, vanligvis 2 og 3 timer. Vi tilbyr også temakurs over 1,5 time der vi fokuserer på ett tema eller en bestemt tur/figur. 

På våre kurs får par som ønsker kvalitetstid danse sammen på alle kursene. Det er en fordel å danse med flere for å unngå å legge seg til egne vaner for paret, men dere bestemmer selv om dere vil bytte dansepartner. Er det flere som ikke har fast dansepartner bytter disse under kurset. På alle våre kurs er det viktigste å glede seg over dansen og musikken :) 

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.