Rock´n Roll

Denne swingformen danses over hele verden og den går i 6 takter. Det er swingformen som ligner mest på jive.

Grunnkurs

Her kreves ingen forkunnskaper. Du lærer danseholdning, grunnsteg i åpen og lukket posisjon og ett par turer. Du får øve mye på det mest elementære og etter endt grunnkurs skal du ha grunnlaget til å bevege deg og danse enkelt på dansegulvet.

 

Videregående kurs/ Temakurs

Du må ha gjennomført grunnkurs eller ha danset nok til å ha elementene i grunnkurset på plass for å delta på disse kursene. Her får du lære nye turer og vi fokuserer mer på kommunikasjon med partner, vi finjusterer på det som er lært på grunnkurset.

 

Nybegynnerkurs

Videregående

https://youtu.be/VHlEGb0016s

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.