Temakurs i Tango, Molde

Tid: 04-02-20 til 03-03-20
Oppstart: 19:00 - 20:00

Hver tirsdag i uke:

6,8 og 10

Pris: 140/60 pr time (ikke medlem/medlem)

Sted: Molde Videregående Skole

DROP-IN

Vi holder minikurs for Molde Swing og Rockeklubb, dette er for deg som har gått grunnkurs. Her lærer du nye figurer og får i tillegg øvet på noe av det grunnleggende.

Etter kurset kan du danse tango, for medlemmer er dette inkludert i medlemskontigenten for andre koster det kr 50,-

Det er viktig å øve på tango for å holde vedlike det du lærer, møt opp og ha en trivelig kveld sammen med andre danseglade.

Link til Molde Swing og Rockeklubb http://moldeswing.no

For oppdattringer i forbindelse med kurset følg med på FB https://www.facebook.com/groups/latingruppemolde/?ref=group_header

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.