Tango Temakurs KSU

Tid: 10-02-20 til 24-02-20
Oppstart: 19:00 - 20:30

Hver mandag i uke:

7, 9

Pris: 120/75 ungdom under 25

Sted: Nordvesthallen

DROP-IN

Nytt år med mere gøy :) På temakurs får du påfyll, vi tar for oss en figur eller har ett tema for timen. Dette er for deg som har gått nybegynnerkurs.

 

Pris
Ordinær kr 120,-
Ungdom under 25 år kr 75,-

Du kan også betale til vippsnr 126215 RR Live AS.

Biletter via Ticketco https://rrdance.ticketco.events/no/nb

 

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.