Swingkurs for nybegynnere BGO

Tid: 02-08-19 til 03-08-19
Oppstart: 18:00

Pris: 350/250 ungdom under 25

Sted: Bergsøy Ungdomshus

Påmelding

Har dere lyst å lære dere swing for første gang eller trenger dere en repetisjon? Kurset er tilpasset nybegynnere. Etter gjennomført kurs skal du kunne danse enkel swing.

 

Vi oppfordrer spesielt ungdommer å bli med på dette kurset.


Fredag 18:00 – 20:00
Lørdag 14:00 – 16:00


For att alle skal få best mulig utbytte av kurset ønsker vi en lik fordeling av førere og følgere.

Har du ingen dansepartner? Da kan du sette deg på venteliste. Send mail til randi@rrdance.no og du vil få beskjed når du kan melde deg på.

Oppfølgingskurs vil bli satt opp senere.


Instruktører: Randi Stølan og Robert Glærum.


 

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.