Tango nybegynnerkurs KSU

Tid: 13-01-20 til 10-02-20
Oppstart: 18:00-19:30

Hver mandag i uke:

3,4,5,6,7

Pris: 600/350 ungdom under 25

Sted: Nordvesthallen

Påmelding

Dette blir gøy :)

Bli med på Tango i Kristiansund.

Det kreves ingen forkunnskaper 

 

Bli med på nybegynnerkurs i Argentinsk Tango. Her kreves ingen forkunnskaper. Vi skal ha det gøy :) Kurset går på mandager over 5 uker.

For att alle skal få best mulig utbytte av kurset vil vi att det skal gå opp med par. Skriv navn på dansepartner når du melder deg på. Har du ikke dansepartner send en mail til randi@rrdance.no og du får beskjed om å melde deg på når vi har en partner til deg.

Det vil bli tilbud om repetisjon av kurset og minikurs utover våren. Meld deg på og bli med i ett trivelig tangomiljø.


 

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.