Tango nybegynnerkurs, Molde

Tid: 04-02-20 til 03-03-20
Oppstart: 18:00 - 19:00

Hver tirsdag i uke:

6,7,8,9 og 10

Pris: 400/300 meld MSRK

Sted: Molde Videregående Skole

Påmelding

Grunnkurs i Argentinsk Tango arrangeres av Molde Swing og Rockeklubb på Molde Videregående Skole, bygg D, andre etasje, rom 311.

Har du lyst å lære deg argentinsk tango for første gang eller vil du ha en repetisjon på det grunnleggende. Bli med på grunnkurs våren 2020 og bli kjent med vårt trivelige tangomiljø. Det er kurs tirsdager i uke 6,7,8,9 og 10 kl 18:00 til 19:00
Hver TIRSDAG er det mulighet til å danse tango. Vi gleder oss til å se deg :)

Mer info: https://www.facebook.com/groups/latingruppemolde

 

 

Oversikt
Kurs & Events
om Oss

Randi & Robert

Vi har nå fullført og bestått både skriftlig og praktisk eksamen i Trener 1 utdanningen gjennom Norges Danseforbund. Her er det tema som pedagogikk, musikklære og trening i praksis. Vi hadde dansegren Swing med fokus på Folkeswing, Boogie Woogie og Lindy Hop. I tillegg fokuserer vi på kompetanseheving innen Argentinsk tango. I løpet av året er vi med på flere kurs både i Norge og i utlandet.

Robert: Har vært danser og kursinstruktør i over 20 år. Har instruktøropplæring innen Folkeswing og Eastcoast swing (Rock´n Roll). Har holdt 100vis av dansekurs innen swing sjangeren. Er utdannet dommer innen Swing og Rock'n Roll gjennom Norges Danseforbund. Har vært med i det Argentinske Tango miljøet siden 2002. Nå har han også begynt å danse salsa, bachata og kizomba.

Randi: Fikk være med på sitt første dansekurs 9 år gammel og har fra den tid elsket å danse. Det startet med Folkeswing og gammeldanskurs, etterhvert ble det også Argentinsk Tango og Salsa. Har også tatt kurs i flere andre swinggrener, bachata og kizomba.

Vi har siden slutten av 2016 vært faste instruktører innen tango i Salsa og Tango gruppa i Molde Swing og Rockeklubb. Vi arrangerer egne kurs i flere dansegrener og vil gjerne ha oppdrag i sammarbeid med danseklubber eller lag og organisasjoner som vil prøve dansefoten.